Foxit Reader 6

foxit reader picture

Foxit Reader is een klein én gratis alternatief voor het bekende maar zeer lompe Adobe Reader. Met deze allround pdf-lezer van Foxit open je supersnel pdf-documenten, kun je ze makkelijk converteren en beveilig je ze tegen kopieren of printen.

Foxit Reader is een prima programma waarmee je PDF-bestanden kunt bekijken. Het is een eenvoudige, lichte PDF reader, die echter veel sneller opstart dan het uitgebreide, maar trage en logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins waarmee je een pdf direct kunt bekijken in onder andere Internet Explorer en Firefox.

Een ander verschil: Foxit Reader is maar een paar MB om te downloaden, terwijl je voor Adobe tientallen MB's moet binnenhalen. Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de optie om formulieren in te vullen.

Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat je vanuit je favoriete webbrowser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken. Integratie met sociale media als Facebook en Twitter is ook aanwezig.

Meer informatie en downloads op de website van Foxit Software.


Commentaren zijn afgesloten.