Winzip

winzip pictogram

WinZip is de populairste software voor bestandscompressie, met meer dan 20 jaar ervaring als marktleider op compressiegebied en heeft uitgebreide en vernieuwende functies voor verbeteren van de productiviteit.

WinZip is zonder twijfel de bekendste compressiesoftware ter wereld die een directe koppeling bevat met SkyDrive, Dropbox, Google Drive, Facebook, Twitter en LinkedIn. De software converteert bestanden naar pdf, brengt watermerken op afbeeldingen en pdf's aan en wijzigt het formaat van foto's om ze eenvoudiger te delen.

Archiveer en back-up

Archiveer gegevens met de automatische back-up hulpmiddelen, pak elk gecomprimeerd bestandstype uit en bescherm belangrijke gegevens met een wachtwoord. Dankzij de betrouwbare compressietools is WinZip dé probleemloze manier om uw bestanden overal te delen en op te slaan.

Pak alle belangrijke indelingen uit

Pak met één klik inhoud uit van het grootste aantal gecomprimeerde bestandstypen in de sector, waaronder Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH en nog veel meer.

Overal delen

E-mail grote bestanden direct in het venster van WinZip via je eigen e-mailaccount. WinZip is naadloos gekoppeld met SkyDrive, Dropbox en Google Drive zodat je alle cloudbestanden eenvoudig kunt organiseren, delen en beveiligen. Gebruik WinZip om elk bestandstype op Facebook, Twitter en LinkedIn te plaatsen en iedereen op de hoogte te houden.

Office integratie

WinZip biedt handige hulpmiddelen waarmee je inhoud in één eenvoudige stap kunt beheren. Zet Microsoft Office-bestanden om naar PDF, voeg aangepaste watermerken aan uw bestanden toe en wijzig snel en simpel het formaat van foto's naar handigere bestandsgroottes wanneer je ze inpakt.

Back-up en beveilig

Houd je bestanden altijd veilig door naar WinZip Pro te upgraden. Naast de uitgebreide mogelijkheden voor bestandscompressie, versleuteling en delen van WinZip, voegt WinZip Pro essentiële back-uphulpmiddelen toe die u tegen gegevensverlies beschermen.

Lees meer informatie over de WinZip familie op de website van Corel.


Commentaren zijn afgesloten.