PaintShop Pro

PaintShop Pro coverart

Verbeter je foto's met professionele beeldbewerkingstools of maak pakkende ontwerpen met nieuwe kleurenpaletten, penselen, verlopen, patronen en texturen.

PaintShop Pro is een geduchte rivaal voor Photoshop, betaalbare software voor fotobewerking en grafisch ontwerp, maar zonder de beperkingen van een abonnement. Zet uw favoriete opnamen om in prachtige afbeeldingen die u vol trots zult delen met deze gebruiksvriendelijke fotobewerkingssoftware waarmee u uw foto's kunt beheren, aanpassen en bewerken. Transformeer uw foto's totaal met veelzijdige creatieve ontwerptools als penselen, texturen, lagen, vectorgereedschappen en meer.

Snel onvergetelijke afbeeldingen

Creƫer heel snel de perfecte foto dankzij de prestatieverbeteringen in PaintShop Pro. Bereik fantastisch resultaat in minder tijd dankzij de kracht van 64-bits. Bewerk en wijzig afbeeldingen snel, verwerk meer grote bestanden tegelijk en profiteer van de verbeterde prestaties en beter geheugenbeheer.

Alle vereiste tools voor gebruikers op elk niveau

Ga nog een stap verder in fotobewerking dankzij gereedschappen in professionele kwaliteit, waaronder RAW-bewerking, HDR, lagen en meer. Of u nu net komt kijken op fotografiegebied en de basishandelingen onder de knie wilt krijgen, of al jaren ervaring heeft maar nieuwe technieken wilt aanleren, met de bibliotheek met videostudielessen beschikt iedereen over de juiste hulp om vaardigheden te ontwikkelen.

Lees meer informatie en download een testversie op de website van Corel.


Commentaren zijn afgesloten.