SpeedUpMyPC 2010

Is uw PC traag geworden en werkt het steeds slomer? SpeedUpMyPC scant eerst uw computer om alle processen, bestanden en instellingen te identificeren welke uw PC traag kunnen maken.

Daarna begint SpeedUpmyPC met een krachtige reeks gereedschap om uw systeem weer op volle snelheid te laten werken. Met een eenvoudige 1-klik systeem zullen netwerk instellingen, RAM en -processor functies direct worden gescant en geschoond en getuned voor extra snelheid. Alle zgn. 'junk' bestanden worden weggehaald voor meer ruimte en op deze wijze heeft u wederom een snelle PC voorhanden. Gemak dient de mens!

Uw PC opschonen met SpeedUpMyPC software

SpeedUpMyPC combineert een professionele reeks van tools om uw PC een boost te geven en en te optimaliseren qua prestaties. Na het scannen van uw systeem en het identificeren van alle onregelmatigheden welke de data-traagheid in uw systeem veroorzaken zal SpeedUpMyPC in een multi-tasking sessie alle knelpunten in uw resource management aanpakken en uw systeem optimaliseren, netwerk instellingen aanpassen en alle overbodige bestanden verwijderen van uw harde schijf.

SpeedUpmy PC is nu uitgerust met een nieuw stuk gereedschap welke ook uw RAM en CPU functies monitored en alle op de achtergrond draaienden processen automatisch afsluit indien deze overbodig zijn en tevens taken synchroniseert voor een sneller uitvoering daarvan.

Maar boven alles is SpeedUpMyPC erg gemakkleijk in gebruik en met een paar klikken geïnstalleerd.

Lees meer informatie over SpeedUpMyPC 2010 op de website van Invender, of download er een probeerversie.


Commentaren zijn afgesloten.