Pinnacle Studio

pinnacle studio

Het maken van indrukwekkende films moet eenvoudig, leuk en bliksemsnel gaan, zonder kennis van technisch jargon. Zonder dagen te besteden aan de meest ingewikkelde functies. Voor het werken met Pinnacle Studio hoef je gelukkig geen ingenieur te zijn.

Met Pinnacle Studio als je creatieve metgezel hoef je minder tijd te besteden aan het maken van video's en zo hou je meer tijd over aan het delen ervan. Het pakket bevat een uitgebreide verzameling videotutorials van de experts van Class on Demand. Met deze handige tutorials maak je binnen een handomdraai professionele films. Beginner of gevorderde, je kunt direct aan de slag.
Video's en foto's kun je importeren van ontelbare apparaten; digitale camera's, webcams, tablets, mobiele telefoons, handheld audiorecorders en meer. Ook het importeren van 3D-clips van camera's zoals GoPro gaat prima. Pinnacle Studio biedt ook ondersteuning voor analoge apparaten en apparaten met band.

Cloud toegang

Pinnacle Studio biedt geïntegreerde cloud-toegang zodat je je projecten en mediabestanden altijd binnen handbereik hebt waar je ook bent Je kunt zelfs onderweg beginnen met het bewerken van projecten met Pinnacle Studio voor iPad, en deze vervolgens overzetten naar de Pinnacle Studio software om het project te verfijnen.

Handige mediabibliotheek

Je kunt direct in de mediabibliotheek de bronmedia corrigeren en verbeteren. Snijden, pan en zoom, en rode ogen van foto's verwijderen. Er is een equalizer voor het opschonen van lawaaierige audio, stabiliseer schokkerige beelden of pas de kleuren van de film aan met met dezelfde technologie die in Hollywood wordt gebruikt. De wijzigingen en effecten die je aan je bestanden in de mediabibliotheek toevoegt, worden toegepast wanneer je deze in een project gebruikt of exporteert voor andere toepassingen. Hiermee bespaar je tijd en verloopt het maken van uw films gestroomlijnder.

Maak je eigen stereoscopisch 3D-films

Van importeren tot bewerken tot delen: met Pinnacle Studio is de kracht van toonaangevende stereoscopisch 3D-technologie die in Hollywood wordt gebruikt, binnen handbereik. Importeer 3D-videoclips van bronnen zoals GoPro® 3D-camera's. Bewerk in diverse weergavemodi, voeg echte 3D-effecten toe en geniet van de beste kwaliteit met NVIDIA® 3D Vision-optimalisatie en exclusieve GeForce®-ondersteuning. Exporteer naar YouTube® 3D, AVCHD™ 3D en meer voor weergave op 3D hdtv's, Sony® PS3™ en andere 3D-apparaten. U kunt met Pinnacle Studio zelfs 2D en 3D in hetzelfde project mixen.

Verbeter en versterk met meer dan 1500 effecten

Maak je films spannender en perfecter met meer dan duizend effecten, geanimeerde titels en transities. De bijgeleverde sjablonen kunnen je helpen bij het maken van een reportage rond een thema's, zoals bruiloft, sport, vakantie, sci-fi, humor. Je kunt deze thema's zo aanpassen tot deze een geheel eigen look hebben.

Delen via Facebook of Youtube

Als de film klaar is deel je deze eenvoudig met familie en vrienden te delen op Facebook, YouTube en Vimeo. Bovendien maak je simpel dvd's en AVCHD-schijven, en exporteer je naar populaire indelingen zoals FLV, MPEG-4 en DivX of naar voor mobiele apparaten geoptimaliseerde formaten

Meer informatie en een gratis probeerversie vind je op de website van maker Pinnacle.


Commentaren zijn afgesloten.