Nitronic Rush

Nitronic Rush screenshot

Men neme een deel Speed ​​Racer, twee delen Tron, en een scheutje F-Zero GX. Kook het onder de uitlaat van een straalmotor, en het resultaat is Nitronic Rush, een toffe racer die veel betaalde spelletjes het schaamrood op de kaken zet.

Nitronic Rush is gemaakt door een team van DigiPen studenten en is één van de beste school projecten die momenteel verkrijgbaar is. Het spel herbergt een arsenaal aan futuristische, high-adrenaline tracks die voldoen aan het unieke van de game: experimenteel overleven rijden.

Racejet met nitro boosters

Je neemt plaats op de bestuurdersstoel in een gepimpte raceauto/jet hybride, compleet met nitro thrusters waarmee je ook door de lucht kunt vliegen. Terwijl je door de spacy straten cruiset, met de pompende techno uit de speakers, besef je al snel dat de neon steden ervoor gemaakt zijn om je te doden. Speel de game, en je zult de extreme sensatie ervaren om de recordtijden te breken en tegelijk de gigantische zaagbladen te ontwijken. Deze racegame is net zo gek en geweldig als het klinkt.

Meer informatie en downloads vind je op de website van de ontwikkelaars.


Commentaren zijn afgesloten.