TimeWriter

TimeWriter icoon

Als je voor je werk het aantal uren wilt bijhouden dat je hebt besteed aan een project of taken dan kun je dat noteren in een schrift. Makkelijker en efficienter is het natuurlijk om daar speciale software voor te gebruiken zoals Timewriter.

TimeWriter is een programma waarin je al je gewerkte tijd snel en makkelijk bijhouden. Diverse werkzaamheden zijn te scheiden, maar daarnaast kun je ook een splitsing maken in verschillende projecten, klanten en producten. Het programma werkt met een mooie eenvoud, je hoeft maar één maal een taak in te vullen... vergadering, telefoneren, mailen, onderzoek, archiveren. Alles kan.

Uren en taken noteren

Als dat allemaal is gedaan kun je de werkzaamheden bij gaan houden. Dat kan door zelf de begin en eindtijd in te voeren, maar je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde stopwatch. Je voert dan een bepaalde taak in, bijvoorbeeld het opstellen van een offerte, en start de stopwatch. Na afloop van deze taak stop je de stopwatch weer. De gewerkte minuten worden direct in door het systeem verwerkt.

Budget verantwoording

Aan alleen gegevens registreren heb je niet zoveel. Daarom kun je op allerlei manieren de beschikbare informatie ophalen, zodat je je tijden kunt verantwoorden. Voor je baas, voor je klant, of voor jezelf. Naast de freeware versie kent TimeWriter ook een betaalde versie waarin je de uren van meerdere personen in één programma kunt bijhouden. Ideaal voor kleine bedrijven die inzage in de gewerkte uren willen hebben.

TimeWriter is gratis beschikbaar voor één gebruiker, beperkt maar effectief. De volledige versies met meer mogelijkheden zijn vooral bedoeld voor (grotere) organisaties.

Kijk voor meer informatie en de freeware download van dit nederlandse programma op de website van ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.