MAGIX Video easy

video easy cover

Moeiteloos verander je de foto's en video's van de eerste stapjes van je kind, die gezellige familiefeesten, gave vakanties of knallende evenementen in indrukwekkende films met artistiek geanimeerde menusjablonen. In no-time maak je adembenemende films.

MAGIX Video Easy is het ideale beginnersprogramma voor het hele gezin: met de overzichtelijke programma-interface, de vele hulpfuncties en de vele praktische assistenten maakt u van foto- en video-opnamen van camcorders, digitale camera's en smartphones in een paar minuten fantastische films - ook zonder enige kennis vooraf.

Professionele sjabloons

MAGIX Video easy is uitgebreid met nieuwe artistiek geanimeerde menusjablonen voor dvd's en Blu-ray Discs. De nieuwe abstracte menusjablonen geven video's een professionele look en bieden voor vele onderwerpen de juiste achtergrond. Maar ook van de sjablonen met een bepaald thema zul jij en je toeschouwers genieten. Ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, een trouwerij of aantrekkelijke vakantievideo's. De voltooide menu's zijn niet te onderscheiden van gekochte film-dvd's of Blu-ray Discs.

1-klik-beeldoptimalisatie

Is je foto of video niet helemaal perfect geworden, zijn de kleuren of belichting niet optimaal? Met slechts een klik kun je de kleur en belichting van de opnamen vliegensvlug optimaal instellen – volautomatisch, zonder andere instellingen te moeten maken.

Geavanceerde audiobewerking

Zo gemakkelijk als je je video's met kunt monteren, kun je nu ook alle muziekstukken aanpassen. Verwijder moeiteloos ongewenste passages of kort de nummers in tot deze een passende lengte bereikt heeft. Om de overgang tussen twee verschillende nummers nog meer vorm te geven, kun je ook overgangen plaatsen tussen de stukken. Zo gaat de achtergrondmuziek zonder onderbreking van het ene lied in het andere over.

Geoptimaliseerde slow-motionfunctie

Maak indrukwekkende vertraagde opnamen met vloeiende snelheidsovergangen om de meest spannende of grappige situaties nog beter doen uitkomen. De software vertraagt je videomateriaal indrukwekkender dan ooit: zelfs bij extreme vertraging blijft de weergave door de berekening van de tussenframes vloeiend.

Geavanceerde brandfunctie

Met Video easy bespaar je nu ook plaats door meerdere films op één dvd of Blu-ray Disc te branden. Verzamel bijvoorbeeld de leukste feesten en mooiste vakantiereizen op een disk of de ontwikkelingen van de eerste jaren van je kind. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Natuurlijk kun je voor elke film ook eigen menutitels maken, inclusief hoofdstukoverzicht met praktische previewfoto's.

Belangrijkste kenmerken

  • Voor alle gangbare camcorders, digitale camera's & smartphones
  • Overzichtelijke interface
  • Praktische aansluit- en introductieassistent
  • Tal van artistiek geanimeerde menusjablonen
  • Filmische overgangen en video-effecten
  • Hoogwaardige intro- en outro-animaties
  • Uitvoer naar dvd, Blu-ray Disc, YouTube en als bestand

Meer informatie en downloads vind je op de website van de ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.