Readon TV Movie Radio Player

Hartstikke leuk die Nederlandse tv maar je wordt wel een keer moe van alle herhalingen en na-aap programma's. Gelukkig kun je met Readon TV Movie Radio Player duizenden televisiekanalen (en radiozenders) van het internet plukken.

Readon TV Movie Radio Player is een multimedia speler die duizenden online televisie en radiostations doorgeeft. Vooral het aanbod van de televisie-zenders is zeer de moeite waard en geeft talloze zenders uit de hele wereld. Deze stations worden allemaal gesorteerd op thema zoals muziek, nieuws, kinderprogramma's, komedie, maar ook adult-zenders. Deze laatste kun je desgewenst van een wachtwoord voorzien zodat ze niet bekeken kunnen worden door kinderen.

Naast de door Readon zelf aangeboden zenders zijn er, na het installeren van een plugin, ook Shoutcast en Sopcast televisiezenders te ontvangen. Vooral Sopcast is erg populair omdat deze vaak gebruikt worden om naar live sportwedstrijden te kijken. Het is mogelijk de radio-streams als mp3-bestand op te slaan, en na het installeren van de VLC plugin kun je ook de televisiebeelden opslaan. Zo maak je van je computer een digitale videorecorder.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de makers.


Commentaren zijn afgesloten.