WavePad

Wave miniatuur

WavePad is een uitgebreid muziek bewerk programma. De probeerversie oogt niet alleen professioneel, maar heeft ook het nodige in huis. Toch knutselen ook minder ervaren gebruikers makkelijk aan audio bestanden met deze geavanceerde tool.

WavePad laadt snel diverse audiobestanden in en beschikt daarnaast ook over de mogelijkheid geluiden op te nemen. Eenmaal ingeladen is het de beurt aan het audiogereedschap voor het knippen, plakken en sleutelen aan de klank en toonhoogte. De software heeft talloze effecten in huis die je kunt toevoegen. De audiobewerker bevat standaardfuncties voor fade in/out, echo's, maar ook geavanceerdere filters.

Tekst omzetten naar spraak

Met de optie 'text-to-speech' kun je je getikte tekst omzetten in stemgeluid. Ruis in de audio kun je met dit programma snel verminderen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een opgenomen interview of oude opnamen wilt bewerken.

Flexibel audiogereedschap

De audio-editor is gebruiksvriendelijk en daarmee geschikt voor het freewheelen met geluidsfragmenten. Tegelijkertijd is WavePad professioneel genoeg voor grondige bewerking. Iedere audioliefhebber kan met dit top gereedschap overweg. De gratis versie is voor non-commecieel thuisgebruik.

Meer informatie en downloads voor windows, mac en iOs vind je op de website van de ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.