MP3 Quality Modifier

muziek icoon

MP3 Quality Modifier is een eenvoudig programma dat in staat is om gemakkelijk de kwaliteit van je MP3's aan te passen. Zo kun je ruimte op je harde schijf besparen of meer muziek op je mp3-speler opslaan.

Apparaten met weinig ruimte, zoals bijvoorbeeld een simpele mp3-speler of een oudere mobiele telefoon kan het daarom interessant zijn de geluidskwaliteit iets naar beneden te brengen zodat er meer muziek op de speler past. Hoe hoger de bitrate wordt, hoe minder je de verschillen gaat horen. Soms kan het best wat minder zonder dat je het hoort.

Kwaliteit van mp3 aanpassen

MP3 Quality Modifier is een gratis programma waarmee je de kwaliteit en bestandsomvang terug kan schroeven zonder dat de gemiddelde luisteraar het verschil hoort. Daarnaast blijven ook de ID tags intact.

mp3 conversie voor beginners en gevorderden

Deze audio software is zowel geschikt voor beginnende als ervaren gebruikers. Beginners stellen heel simpel via een 'schuifje' de verhouding tussen kwaliteit en bestandsgrootte ins. Gevorderde gebruikers zullen de meer ingewikkelde instellingen zoals het aanpassen van bitrate, sample frequency en stereo modus op prijs stellen.

De verkleinde versie van je muziekbestand is binnen enkele tellen beschikbaar en wordt al kopie opgeslagen. Het originele audiobestand blijft daarmee gewoon beschikbaar voor andere doeleinden. Als je dat wilt kun je deze handmatig wissen.

Meer informatie en downloads vind je op de website van de ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.