JogoBox

jogobox pictogram

De ouderwetse spellendoos – een verzameling van voornamelijk bordspellen - heeft een gratis digitale tegenhanger met veel leuke games. Deze spellendoos biedt toegang tot een enorme hoeveelheid games die verdeeld zijn in rubrieken (racen, sport, puzzel, enz).

Met JogoBox speel je al je favoriete spellen op één plek. Kies uit duizenden gratis spellen en speel zo lang als je maar wilt. Of je nu meer van racen of van puzzelen houdt, liever girlgames of juist vechtspellen speelt, in JogoBox staan alle spellen overzichtelijk ingedeeld in categorieën, zodat je nooit lang hoeft te zoeken.
In JogoBox vind je niet alleen de nieuwste browser games, maar ook volledig installeerbare PC games. Of je nu wilt genieten van de nieuwste Flash spellen of wilt terugkeren naar de gloriedagen van de klassieke PC games, in JogoBox vind je wat je zoekt en installeer je het in een handomdraai.

1-klik installatie en verwijdering

Uitgebreide computerkennis is nergens meer voor nodig, JogoBox zorgt ervoor dat je snel kan spelen zonder dat je zelf iets hoeft te installeren. Ook worden je savegames altijd veilig voor je opgeslagen. De installatie van deze digitale spellendoos is eenvoudig: Je hoeft geen account aan te maken om te kunnen spelen, dus er zijn ook geen ingewikkelde registratieformulieren en bevestigingsmails.

Gratis gamen

Alle games die in JogoBox worden aangeboden zijn gratis speelbaar en voor de software zelf hoef je je portemonnee ook niet te trekken. Zo kan je zorgeloos de duizenden spellen spelen en geniet je van urenlang onbeperkt en spelplezier. Mocht een spel niet bevallen heeft het je toch niets gekost. De spellen download en beheer je vanuit het programma en soms is een uitgebreidere versie via JogoBox te koop. Goed voor uren speelplezier.

JogoBox houdt bij welke spellen je het laatst hebt gespeeld zodat je ze later altijd gemakkelijk kan terugvinden. Maak zelf een lijst van de leukste spellen of laat JogoBox handige snelkoppelingen voor je maken in het startmenu of op het bureaublad. Met JogoBox raak je je lievelingsspellen nooit meer kwijt en kan je ze altijd blijven spelen.

Meer informatie, een overzicht van de spellen en downloads vind je op de jogobox.com.


Commentaren zijn afgesloten.