MultiMi

multimi pictogram

Multimi is slimme sociale software; het combineert mail, facebook, twitter, linkedin, youtube, gmail, chat, picassa, google calender en facebook chat. Deze komen op 1 feed komen deze binnen zodat je alles in een oogopslag ziet.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, Picasa, YouTube, e-mail, chat, agenda's, contacten, browsers we zijn van ze gaan houden maar het het verblijf op de diverse sites is zeer tijdrovend. MultiMi verzamelt al je accounts en netwerken, zodat je in verbinding kunt blijven met vrienden en familie. Installeer het gratis MiltiMi en verbind je accounts en netwerken. Laat de tijd van multi-logins en het geschakel tussen de tabbladen van de browser achter je.

Blijf verbonden

Ontvang al je tweets, berichten, links, foto's en video's van alles en iedereen die je volgt en leuk vind in een enkele feed. Actualiseer je status in Facebook, Twitter en LinkedIn. Sleep foto's en video's naar je sociale en je e-mailaccounts. Het was nog nooit makkelijke in contact te blijven en je leven te delen.

Blijf georganiseerd

Centraliseer de dingen in je sociale en zakelijke leven. Het bijhouden van vergaderingen, feesten en speciale gelegenheden gebeurt in een handomdraai en met de volledig aanpasbare instellingen stel je MultiMi precies zoals je dat wilt.

Blijf veilig

Al je gegevens blijven veilig op het bureaublad. MultiMi slaat geen gegevens op of reproduceert je persoonlijke data. Daarnaast helpt de AVG LinkScanner automatisch bij het beoordelen van de links die je krijgt.

Deel je foto's, muziek, video. Sleep de dingen die je doen lachen, juichen en genieten eenvoudig naar je timeline. Gewoon door ze te slepen. Deel documenten met je vrieden, studiegenoten of met collega's via box.net of Google Docs. Met de instant messaging van Google Talk en Facebook Chat kun je meteen de gedeelde bestanden bespreken.

Meer informatie en downloads vind je op de website van de fabrikant.


Commentaren zijn afgesloten.