PaperPort 14

paperport img

Wie veel met uiteenlopende documenten werkt en moeite heeft daarin een duidelijke structuur voor zichzelf te creëren, kan de hulp van software gebruiken bij scannen, delen en ordenen.

PaperPort is een documentbeheerprogramma waarin alles is te vinden om op een efficiënte manier uw documenten te beheren en te vinden. Vele handige functies, zoals scannen of openen van diverse programma's samen gebracht in één programma.

Beter georganiseerd

PaperPort biedt een geïntegreerde manier voor het scannen van papieren documenten en het openen, bekijken, bewerken en converteren van bestanden op je computer. PaperPort Anywhere wordt gratis meegeleverd en biedt nog meer mogelijkheden om bestanden te openen en bekijken op ieder apparaat met een browser. Bovendien krijg je speciale apps voor de iPhone, iPad en Android-apparaten. Zo raak je nooit meer documenten kwijt!

Intuïtief voor iedereen

Met PaperPort kun je met één druk op een knop scannen. Na de simpele configuratie sla je de documenten probleemloos op en kun je ze openen binnen één gebruikersvriendelijke toepassing. Kies voor groen, met PaperPort ben je niet langer afhankelijk van verkwistende en energieverslindende printers, faxapparaten en verzending per post. Om van kostenbesparingen nog maar te zwijgen.

Altijd alle documenten binnen handbereik

Een document dat is gearchiveerd in PaperPort 14, raakt nooit meer kwijt of beschadigd en wordt niet per ongeluk weggegooid. PaperPort 14 wordt geleverd met een krachtige PDF-viewer, ter vervanging van de gratis Adobe Reader. Zo kunt je je PDF-documenten nog beter bekijken, bewerken en verspreiden. Maak nu doorzoekbare PDF's van bestanden en gescande papieren documenten. En vind ze snel terug via Windows of de Google Desktop Search.

Digitale foto's opschonen en verbeteren

Dankzij het uitgebreide assortiment fotobewerkingsfuncties en een optimale resolutie voor scherm en printer zien je foto's er beter uit dan ooit. Sleep gescande documentbeelden naar een tekstprogramma op de balk Verzenden naar van PaperPort om ze te converteren naar bewerkbare tekst. Je kunt kiezen uit allerlei populaire tekstverwerkings- en spreadsheet software.

Formulieren snel invullen en scannen

FormTyper converteert gescande formulieren naar digitale kopieën die je kunt invullen, als PDF opslaan en per e-mail verzenden. Snel, eenvoudig en automatisch. Met PaperPort 14 wordt tevens elke multifunctionele printer, mobiele scanner of scanner sneller en eenvoudiger in het gebruik. En de resultaten zijn nog beter ook.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van software ontwikkelaar Nuance.


Commentaren zijn afgesloten.