Eurotalk complete cursus Frans

cursus Frans pictogram

Deze talencursus Frans is een absolute push voor je zelfvertrouwen. Wanneer je deze uitgebreide set cursussen hebt afgerond, zul je in staat zijn om de Franse taal nauwkeurig en met overtuiging te spreken, en het te begrijpen.

Deze complete talencursus Frans is van onschatbare waarde voor beginners tot en met gevorderde studenten. Het pakket bevat vijf populaire cursussen waarin je je eerste Franse woorden zult spreken, uitdrukkingen leert en daarna volledige zinnen. Je ontwikkelt je spreekvaardigheid, zult je accent bijschaven en je gehoor trainen. Elke cursus behandelt een of meer van deze deelgebieden van de taal.

Talk Now Frans

Als Frans nieuw voor je is, zul je eerst wat basis moeten leren, of je nu acht of 80 jaar oud bent, voor zaken naar het buitenland moet, of als toerist met vakantie gaat. Talk Now! Frans biedt je een snelle en simpele methode om de taal te leren, wie je ook bent.

Woordentrainer Frans

Als je kind van felgekleurde plaatjes, knuffelbeesten en spelletjes houdt, dan is dit iets voor hem of haar. Woordentrainer Frans is ontworpen voor kinderen, die er van houden om vermaakt te worden. Het bevat heel veel kleurige plaatjes en leuke spelletjes om je kind aan het leren te houden! Trouwens, ook volwassenen houden van dit programma! Maar hiervoor adviseren we meer de serie Talk Now.

Talk More Frans

Dit programma leert je basisconversatie dat van toepassing is in verschillende situaties. Het tackelt ook een van de grootste uitdagingen bij het leren van een vreemde taal: het opbouwen van vertrouwen om de taal te spreken. Met de opnamefunctie van Talk More kun je je eigen accent vergelijken met dat van de moedertaalspreker. Perfect om vertrouwen in je eigen uitspraak te krijgen.

World Talk Frans

Je blokkeert al gauw wanneer je een gesprek in het Frans begint en de persoon met wie je spreekt veel woorden gebruikt die je nog niet hebt geleerd. World Talk bereid je voor op dergelijke situaties met verslavende luisterspelletjes. Het zal je leren om sleutelwoorden in alledaagse situaties te herkennen en je woordenschat vergroten.

Movie Talk Frans

Het luisteren naar langzaam gesproken Frans bereid je nooit helemaal voor op een echte conversatie. Movie Talk leert je de taal begrijpen op de snelheid waarmee het normaal uitgesproken wordt, met behulp van een volledige film. Je kunt door de film bladeren en ingewikkelde zinnen eindeloos herhalen. Bekijk de show en breng dan je vaardigheden een stap verder met verslavende spelletjes.

Voor meer informatie over deze talencursus Frans kijk je op de website van producent Eurotalk.


Commentaren zijn afgesloten.