VideoStudio Pro X5

corel video studio

Corel® VideoStudio® Pro X5 is een alles-in-één oplossing voor videobewerking die creatief bewerken, geavanceerde effecten, schermopnamen, interactieve webvideo en complete schijfproductie combineert.

Met deze razendsnelle toepassing vol intuïtieve tools kunt u maken wat u maar wilt: van thuisvideo's en diavoorstellingen, tot leuke stop-motionanimaties en schermproducties met presentaties, studielessen en meer. Ga creatief aan de slag met geavanceerde mogelijkheden voor samengestelde video en fantastische creatieve effecten. Profiteer van de volledige kracht van uw multi-coreprocessor en de ongekende snelheid. En deel overal dankzij de ingebouwde ondersteuning voor HTML5-video en verbeterde dvd- en Blu-ray™-schijfproductie.

Snel en makkelijk HD-video maken

Ga sneller aan de slag met rechtstreekse projecten en sjablonen, en voltooi projecten sneller dankzij renderen in sneltreinvaart en ondersteuning voor GPU- en multi-coreverwerking.

Geavanceerde visuele effecten

Ga creatiever te werk met de 21 multimediatracks voor bewerking, ondersteuning voor afbeeldingen met meerdere lagen en geavanceerde visuele effecten via slepen en neerzetten.

Uitgebreide functies voor schermopnamen

Maak een video van alle acties die u onderneemt op het bureaublad, en neem diavoorstellingen, studielessen, productdemo's, spelsessies, instructievideo's en meer op.

Vernieuwend delen

Maak interactieve onlinevideo's en brand snel disks in professionele kwaliteit met menu's, titels en overgangen.

Lees meer informatie over VideoStudio Pro op de website van Corel, of download er een probeerversie.


Commentaren zijn afgesloten.