Eurotalk Premium cursus Duits

cursus duits

Deze digitale cursus duits is de ultieme manier om vertrouwd te raken met de taal van onze oosterburen. Wanneer je deze cursus hebt voltooid, kun je gegarandeerd zonder problemen en met overtuiging Duits spreken.

Eurotalk’s Premium Set Duits is geschikt voor absolute beginners die nog nooit Duits hebben gesproken tot de half gevorderden die redelijk uit de voeten kunnen. De set bevat vijf volledige programma’s die je de eerste woorden en uitdrukkingen zullen leren. Daarna zul je complete zinnen gaan maken. Je zult je spreekvaardigheid ontwikkelen, je accent bijschaven en je oor trainen. Ieder programma richt zich op een of meer van deze gebieden.

Talk Now Duits

Met de basis cursus Duits voor beginners leer je de taal snel te spreken en te lezen. Je leert de basisbeginselen van de taal met veel gevarieerde woorden en zinnen.

Talk More Duits

Deze taalcursus voor Beginners+ leert je de zinsopbouw die je nodig hebt om met vertrouwen in het Duits te communiceren. De opname functionaliteit biedt de mogelijkheid om je uitspraak te vergelijken met iemand die Duits als moedertaal heeft.

World Talk Duits

Met de cursus Duits voor Gevorderden bereidt je je voor op alledaagse gesprekssituaties door middel van luisteroefeningen. Met deze cursus ontwikkel je verder de Duitse uitspraak het begrijpen van de taal.

Woordentrainer Duits

Multimedia Flashcards / Woordentrainer is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar om de eerste basis van het Duits te leren. Deze taalcursus is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

Talk the Talk Duits

Met deze cursus leer je belangrijke en nuttige woorden en zinnen van de Duitse taal, speciaal gericht op onderwerpen zoals sport, technologie, hobby's, school, sociale media, SMS, computers etc.. De cursus is vooral geschikt voor jongeren onder de 20 jaar die hun basiskennis van de taal willen uitbreiden

Voor meer informatie over deze talencursus Duits kijk je op de website van producent Eurotalk.


Commentaren zijn afgesloten.