StickyPad

stickypad pictogram

Hangt bij jou ook de koelkast vol met briefjes vol geheugensteunen? StickyPad laat je gekleurde memobriefjes op de pc maken, zichtbaar op je desktop of verborgen. Dankzij de wekkerfunctie vergeet je in ieder geval niets meer.

StickyPad is een van onschatbare waarde, eenvoudig te gebruiken tool waarmee je notitieblaadjes op je bureaublad plaatst. Je kunt notities aan jezelf tikken, stelt vergadertijden in of herinneringen voor afspraken, bijhouden van een to-do lijst, en alles wat je normaal gesproken zou doen met papieren notities. De notities kunnen worden afgedrukt, geplakt in andere toepassingen, of per e-mail verstuurd aan vrienden en collega's.

Aanpasbare layout

Maak je notities transparant of laat ze zweven boven je andere vensters, zodat ze steeds zichtbaar zijn. Na het afmelden onthoud Stickypad al je aantekeningen, en als je weer aanmeldt zijn je notities er nog steeds.

Sneltoetsen gebruiken

De nieuwe versie van StickyPad voegt een aantal geweldige nieuwe functies toe, zoals sneltoetsen, zodat je plakbriefjes vanaf iedere Windows-applicatie kunt gebruiken zonder de muis aan te raken, een grote tijdsbesparing voor toetsenbord junkies. De nieuwste versie is ook voorzien van een Help-systeem, een modern uiterlijk en nieuwe visuele effect.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de makers.


Commentaren zijn afgesloten.