TweetDeck

Twitter icoon

Twitter is een super populair sociaal netwerk. Als je veel gebruik maakt van twitter merk je alleen wel dat de website niet echt handig werkt. Daarvoor kun je beter TweetDeck gebruiken om al je tweets & updates in sociale netwerk(en) te beheren.

TweetDeck biedt een veel gebruiksvriendelijke interface van Twitter dan Twitter.com doet. Het is een goed en veelbelovend programma. Niet voor niets heeft Twitter deze applicatie voor vele miljoenen overgenomen van de originele ontwikkelaar.

TweetDeck beschrijft zichzelf als een gepersonaliseerde real-time browser die je snel verbindt met je contactpersonen op sociale media als Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn, Google Buzz en Foursquare. Het komt erop neer dat je je twitter activiteiten op een veel duidelijkere manier in beeld brengt. En daarnaast krijg je er een een portie extra mogelijkheden bij. Zo kun je Twitter-berichten inplannen en op een bepaald moment automatisch laten publiceren, er zijn beveiligingen tegen Twitter-spam, je kunt makkelijk meerdere Twitter accounts naast elkaar gebruiken en er zijn leuke mogelijkheden voor het aanmaken van Twitterlijsten.

Kijk voor meer informatie en downloads voor Windows, Mac en apps op de website van TweetDeck.


Commentaren zijn afgesloten.