µTorrent

µTorrent

µTorrent is een licht programma waarmee je eenvoudig bestanden kunt downloaden. De software brengt via verschillende aanbieders kleine stukjes van een te downloaden bestand bij elkaar, volgens het zogenaamde torrentprotocol.

µTorrent biedt zorgeloos beheer van je bestandsuitwisseling. Zo is er een overzichtelijk dashboard met informatie over de status van de downloads. Ook de downloadplanner draagt bij aan gecontroleerde downloadactiviteit. Bovendien vind je via de zoekfunctie interessante bestanden, die je met meerdere tegelijkertijd kunt downloaden. De hoeveelheid beschikbare bandbreedte stel je zelf per download in. µTorrent is verder spaarzaam met uitgebreide opties.

Piepklein en gemakkelijk

µTorrent is kleiner dan 800 kB (kleiner dan een digitale foto). Het wordt supersnel op je computer geïnstalleerd met een lichte footprint en de uitvoering is zeer efficiënt. Eenvoudig en ongecompliceerd – dát is µTorrent . Met de doelgerichte interface wordt het downloaden van torrents kinderspel.

Toegankelijk & innovatief

Met µTorrent Remote kun je vanaf elke gewenste plek toegang krijgen tot µTorrent. Je krijgt gemakkelijk en veilig toegang tot je homeclients (met uiterste privacy dankzij authenticatie en sleuteluitwisseling). µTorrent wordt aangeboden door hetzelfde team dat de open-source BitTorrent-protocol heeft uitgevonden. Je zult dus altijd verzekerd zijn van de nieuwste en meest fantastische technologieën.

Snel

Speciaal ontworpen voor snelle downloads. Maakt geen onnodig gebruik van je waardevolle systeembronnen, maar wordt rustig op de achtergrond uitgevoerd, zodat je niet wordt belemmerd bij het werken, spelen, enzovoort.

Geavanceerde intelligente functies

Dankzij de baanbrekende µTP-technologie van µTorrent profiteer je van maximale bandbreedte en worden opstoppingen tegengegaan. Op die manier kun je genieten van de soepelste en snelste downloads zonder dat je verbinding traag wordt. µTorrent is een intuïtieve tool. Het stelt de bandbreedtegebruik automatisch bij gebaseerd op je netwerk en op internet. Je kunt ongehinderd Skype gebruiken, games spelen, video's streamen etc.

Plug-n-Play

µTorrent is heel gemakkelijk aan te sluiten op je eigen netwerk. In de meeste gevallen is het alleen een kwestie van aansluiten. Je kunt direct aan de slag. We maken ook gebruik van UPnP- en NAT-PMP-technologieën om je router voor te bereiden op het downloaden van torrents.

Meer informatie en downloads voor windows, mac, linux en mobiele apparaten vind je op de website van µTorrent.


Commentaren zijn afgesloten.