ShaPlus Bandwidth Meter

icon loupe

Als je veel mobiel internet heb je niet altijd door hoeveel dataverkeer je gebruikt. Voor je het weet zit je over je bundel en moet je extra betalen. Gelukkig is er software waarmee je continu controleert hoeveel bandbreedte je gebruikt.

ShaPlus Bandwidth Meterhoud je netwerk verkeer in de gaten en dat is vooral nuttige informatie voor mensen die een limiet op hun datagebruik hebben, of boven een bepaalde hoeveelheid moeten bijbetalen. Het is ook goed te gebruiken om te zien of ineens je complete internet verbinding gebruikt wordt, zonder dat je ergens mee bezig bent. Maar ook leuk om te weten voor internetgebruikers waarvoor het minder dringend is.

Met alle video's, flash-sites en online apps is het tegenwoordig moeilijk te bepalen hoe veel data je opsnoept als je aan het internetten bent. De ShaPlus Bandwidth Meter maakt dit wel inzichtelijk met altijd actuele gegevens. Deze tool draait op de achtergrond, en is te herkennen aan een icoontje in de taakbalk. Een klik op dit icoontje vertelt je het datagebruik van de sessie, de dag en de maand.

Kijk voor meer informatie en download op de website van de maker.


Commentaren zijn afgesloten.