Painter Essentials

corel painter essentials

Painter Essentials is gebaseerd op de krachtigste Corel Painter. Wil je meer dan alleen foto's bewerken en afdrukken, vormt Corel Painter Essentials de ideale manier om aan de slag te gaan met digitale kunst.

Je kunt schilderijen maken van foto's in slechts 3 stappen. Ook kun je vanaf een leeg doek schetsen of schilderen een oorspronkelijke afbeelding maken, en allerlei creatieve elementen toevoegen aan elk digitaal project. Dankzij de handige gereedschappen, penselen, verven en effecten, beschikt u over vele nieuwe manieren om met foto's te werken en om uw visie om te zetten in concrete beelden.

Schilderijen maken van foto's in slechts 3 stappen

1) Open de foto die je wilt omzetten in een schilderij in het palet Source Image (Bronafbeelding). De foto wordt opgeslagen in de Painter Essentials-bestandsindeling, zodat je later gemakkelijk naar een project kunt terugkeren.
2) Kies een van de vooraf ingestelde schilderstijlen in de menu's van het Auto-Painting-palet om het gewenste uiterlijk te verkrijgen.
3) Laat je helpen door de nieuwe Smart Stroke™-technologie (Intelligente penseelstreek) bij het maken van oogstrelende schilderijen die de natuurlijke lijnen en contouren van de foto volgen.

Lees meer informatie over Painter Essentials, of download er een probeerversie, op de website van Corel.


Commentaren zijn afgesloten.