DVD Slim Free

dvd hoes icoon

Je hebt een mooie film gedownload of het nieuwste album uit te hitlijsten en je wilt deze bewaren op een cd of dvd. Daar hoort natuurlijk een leuke hoes bij. Met de gratis software DVD Slim Free kun je al je hoesjes ontwerpen.

Er bestaan complexe programma’s om eigen hoesjes je ontwerpen voor je cd en dvd, er er zijn kleine programma’s die gebruik maken van bestaande afbeeldingen. DVD Slim Free valt in die laatste categorie en is daarmee een prima programma voor het maken van hoesjes voor gedownloade films en cd’s. Hiervoor linkt DVD Slim met name naar verschillende sites waar je allerlei hoesjes kunt downloaden.

Het programma kenmerkt zicht door het grote aantal formaten hoesjes, doosjes en labels voor cd, dvd, blu-ray, vhs-video en Wii- en PlayStation-games. Het werkt simpel: plaatje in sjabloon zetten en printen maar. Je kunt ook een Nederlands taalpakket downloaden.

Met DVD Slim Free kun je standaard covers van het internet downloaden en afdrukken, maar je kunt ze ook aanpassen of je geheel eigen hoesjes creëren. Eigen covers met eigen foto's, teksten e.d. Dat gaat heel makkelijk want DVD Slim Free bevat templates voor alle soorten hoesjes zodat je niet hoeft te letten op afmetingen en dergelijke.

Meer informatie en downloaden via de website van DVD slim.


Commentaren zijn afgesloten.