Corel WinDVD Pro

corel windvd

Met kristalhelder beeld en surround sound op je computer heb je het idee dat je in de bioscoop zit. Corel WinDVD heeft alle basisfuncties perfect op orde en biedt je ongelooflijk geluid en fantastische beeldkwaliteit in een strakke interface.

WinDVD is met zijn 250 miljoen verkochte exemplaren een van de bekendste producten ter wereld. Bekijk de nieuwste Hollywoodkrakers online of op dvd, speel meer video's af dankzij de nieuwe bestandsondersteuning voor FLV, MKV en MP4 en geniet van het overdonderende effect van Dolby Digital-geluid.

Toonaangevende software voor blu-ray en dvd-weergave

WinDVD is een van de bekendste producten ter wereld met een totaal van meer dan 250 miljoen verkochte exemplaren. Deze videospeler kan de meeste populaire indelingen afspelen, waaronder Blu-ray Disc, BDXL, MP4, WMV-HD, DVD en AVCHD. Dankzij toonaangevende 3D-technologie ervaar je de 3D-weergave zoals het is bedoeld.

Verbeteringen voor dvd-weergave

Verbeter de kwaliteit van video dankzij de nieuwe functies om schudden tegen te gaan en de framesnelheid te verhogen, plus verbeterde upscaling voor beelden en aanpassing van de verzadiging. We hebben tevens nieuwe afspeellijsten toegevoegd voor ononderbroken filmweergave.

Nieuwe bestandsondersteuning

Geniet van scherpe en levendige beelden voor alle populaire filmindelingen, waaronder de nieuwe 4K-video en HEVC (H.265). Je kunt ook Blu-ray 3D, BD-Live, BDXL, AVCREC, DivX, FLV, Windows Media (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP en nog veel meer afspelen..

Kijk voor meer informatie en het downloaden van een proefversie op de website van ontwikkelaar Corel.


Commentaren zijn afgesloten.