Roxio Toast

Roxio Toast

Met de Mac software van Roxio Toast is het op een simpele wijze mogelijk om alle media op een cd, dvd of Blu-ray te branden. Je kunt alle data direct op het internet uploaden, dit is zelfs automatisch in te stellen voor Youtube of Twitter.

Met Roxio Toast is het mogelijk alle soorten dvd's en cd's te kopiëren. Heb je een double layer dvd liggen, dan kan je die overzetten naar een one layer dvd kopiëren. Een dvd met waardevolle data die niet meer goed werkt kan je met de hersteloptie van Roxio Toast Titanium repareren.

Alle media van het wereldwijde web kan je direct vastleggen. Youtube video's, streaming internetradio, maar ook vergane media zoals Lp's en cassettebandjes kan je digitaliseren en bewaren of naderhand weer branden. Audioboeken zijn ook te rippen met Toast en achteraf te plaatsen in iTunes, zodat je deze kan synchroniseren met bijvoorbeeld een iPhone of iPad.

Niet alleen audioboeken, maar alle media kan je omzetten zodat deze direct te bekijken zijn op je iPhone, iPad en iPod. Zo is het mogelijk om je gehele dvd collectie om te zetten naar je Mac. Heb je een mediacenter dan stream je alle omgezette bestanden direct van je Mac naar je televisie.

De mogelijkheden van Roxio Toast Titanium zijn op het gebied van media erg groot. Alles op het gebied van branden, kopiëren, rippen, omzetten en delen is opgenomen en in de nieuwste versie nog verder geoptimaliseerd voor je Mac.

Voor meer informatie en downloads kijk je op website van fabrikant Roxio.


Commentaren zijn afgesloten.