PDF Converter Professional

PDF Converter Professional is de slimmere pdf-oplossing voor zakelijke gebruikers. Door krachtige functionaliteit, Microsoft Office ondersteuning en gebruiksgemak te combineren, biedt het alles wat nodig is voor het maken van PDF bestanden.

PDF Converter Professional is krachtige en intelligente pdf-software waarmee bedrijven pdf-bestanden kunnen maken, converteren, bewerken, samenstellen en met collega's of klanten kunnen delen. Het is de slimmere manier waarop snuggere professionals en kenniswerkers kunnen profiteren van belangrijke besparingen op Adobe Acrobat zonder functionaliteit te hoeven missen. Ze kunnen moeiteloos pdf-bestanden kunnen maken die voor 100% voldoen aan de standaard in de branche en beschikken over de meest nauwkeurige conversie ter wereld van pdf-bestanden naar bewerkbare opmaken waaronder Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Corel WordPerfect en meer.

Voornaamste kenmerken

  • Converteer elk niet-invulbare formulier in een pdf-formulier dat u kunt invullen, opslaan en e-mailen
  • Maak of converteer pdf direct met de snelste shortcuts in Microsoft Office en Microsoft Windows®
  • Scan papier naar pdf met een superieure een-kliks scanning
  • Breng wijzigingen aan in pdf-bestanden — corrigeer typefouten en voorzie zowel tekst als grafieken direct van notities
  • Werk effectiever samen met annotatietools waar u notities, stempels, call-outs en meer aan pdf-documenten kunt toevoegen

Geavanceerde documenten samenstellen

Met PDF Converter Professional kun je productiever scannen en geavanceerde documenten samenstellen, beschik je over de meest nauwkeurige pdf-naar-Microsoft Excel-conversie, uitgebreide conversieopties voor afbeeldingen naar pdf, verbeterde multimediasupport, slimmer “ziet eruit als”-zoeken, beter beheer van grafische afbeeldingen met support voor layers, documentflattening en nog veel meer. Het biedt alles wat de moderne kantoormedewerker van vandaag nodig heeft.

Meer informatie en een proefversie downloaden op de website van ontwikkelaar Nuance.


Commentaren zijn afgesloten.