OmniPage

OCR icoon

OmniPage is een professioneel pakket waarmee je documenten digitaliseert. Met de hulp van Optical Character Recognition (OCR), oftewel optische tekstherkenning, leest OmniPage fysieke documenten en zet ze om in digitale tekst.

OmniPage software biedt toonaangevende optische karakterherkenning (OCR) voor snelle, eenvoudige en nauwkeurige document conversion. Nu kun je in een handomdraai papieren en digitale documenten omzetten in bestanden om te bewerken, te zoeken en veilig te delen. Eenmalige document conversion of 24/7-conversie voor miljoenen documenten? OmniPage kan het allemaal.

Superieure OCR-nauwkeurigheid

De verbeterde OCR-engines leveren superieure nauwkeurigheid bij het converteren en archiveren van essentiële bedrijfsdocumenten. De geconverteerde documenten zijn exacte kopieën van het origineel en zijn nu nog eenvoudiger te bewerken, met behoud van kolommen, tabellen, opsommingstekens en illustraties.

Het meest gebruiksvriendelijk

Documentconversie hoeft niet ingewikkeld te zijn. In de Snelle-conversieweergave is het een kwestie van seconden, zelfs als je weinig kennis hebt van opties en functies. Je kunt documenten converteren die zijn opgeslagen in Windows Live SkyDrive, Google Documenten, Evernote, Dropbox en nog vele andere locaties.

PDF-bestanden ontsluiten

Zet elk PDF-bestand om in een gemakkelijk bewerkbaar bestand voor uw favoriete programma. Je kunt ook documenten naar een doorzoekbare versie van deze indelingen scannen, zodat ze direct toegankelijk zijn voor zoekprogramma's. Vrijwel elk scanapparaat kan met OmniPage aan de slag. Mobiele scanners, desktopscanners en multifunctionele apparaten en printers werken allemaal productiever en nauwkeuriger met OmniPage.

Uitgebreide onderseuning

Ondersteuning voor het grootste aantal uitvoerindelingen, waaronder PDF, HTML, Corel WordPerfect, Microsoft Word, Excel, PowerPoint (pptx) en nog veel meer. Waar de documenten ook vandaan komen: je kunt ze verwerken, bewerken en opslaan. OmniPage biedt taalherkenning op basis van het Latijnse, Griekse of Cyrillische schrift plus Chinees, Japans en Koreaans.

Meer informatie over deze OCR software kun je vinden op de website van maker Nuance.


Commentaren zijn afgesloten.