Slideshow Creator

Heb je een mooie collectie vakantiefoto's die je graag aan familie en vrienden wilt laten zien? Maak er dan een fraaie diavoorstelling van met Slideshow Creator. Simpel foto's selecteren, passende muziek toevoegen en kiezen uit diverse overgangen.

Met Slideshow Creator is het niet langer nodig om een dure professionele fotograaf in te huren om een mooie video van je huwelijk of een verjaardagsfuif te maken met ondersteuning van leuke muziek. Dit bijdehante programma neemt je aan de hand mee door het proces om een dia presentatieshow te maken. Zo maak je de mooiste opwindende dia presentatie show in 3 super gemakkelijke stappen.

  • Beslis welke foto's en welke muziek je wilt gebruiken in de nieuwe film - je kunt foto's nemen van elk formaat en elke muziek die je geschikt vind voor de video. Verzin het leukste commentaar bij elke dia in de presentatie.
  • Voeg de foto's, het commentaar en de muziek toe aan de Slideshow Creator - het programma heeft daar maar een paar minuten voor nodig.
  • Kies tussen een hele reeks van overgangs effecten tussen de foto's. Het programma presenteert met trots de sterke overgangs effecten die je dia presentatie er professioneel en adembenemend uit laten zien.

Zo simpel is het en je zult versteld staan van het resultaat. Aan het einde heb je een mooie video soepele overgangen en speciale effecten. Desgewenst aangevuld met commentaar en je favoriete muziek. Is de presentatie volmaakt dan kun je deze delen met uw vrienden en ieder ander met een paar klikken. Dus, in plaats van enorme hoeveelheden foto's op het internet te plaatsen, hoeft u maar één perfecte dia show op je website of Facebook te plaatsen.
De video die je met Bolide Slideshow Creator hebt gemaakt kun je opslaan als mkv, avi en wmv.

Meer informatie en downloadlinks kun je vinden op de website van Bolide Free Slideshow Creator.


Commentaren zijn afgesloten.