Angry Birds

Angry Birds pictogram

Angry Birds zijn boze vogels met een diepgewortelde haat jegens varkens. In dit actiespel doen ze er dan ook alles voor om de varkens te vernietigen. Stuur de vogels via een katapult de lucht in en richt zoveel mogelijk schade bij het groene varkenstuig.

In onze wereld zijn varkens zelden groen en vogels vredelievend (met uitzondering van de kasuaris). Niet in Angry Birds; een game waarbij je de gevederde gevaartes met je vinger katapulteert. Heeft het effect? Jazeker, het zijn namelijk massavernietigingsvogels!

Katapult schieten

Het is een aparte wereld, die van de Angry Birds. Waarom vliegen ze niet gewoon op hun doel af? Welja, dan heb jij niets meer te doen! Deze game is een must voor liefhebbers van Worms en andere spellen met kogels en dieren. De katapult gebruik je zoals je dat in de normale wereld ook doet: trek het elastiek naar achteren en hopsa! Af en toe moet je een vogel door glas schieten -die verhipte varkens beschermen zichzelf goed- maar tegen elke barricade is een specifiek soort vogel opgewassen.

Mooi uitgewerkte game

Angry Birds is goed uitgewerkt, met een perfecte combinatie tussen grappige geluidseffecten en mooie vormgeving. De game bevat een bonte verzameling vogels, varkens en katapult-pret die niet snel verveelt. Het feit dat Angry Birds kostenloos is (voor android), maakt het eindoordeel eenvoudig: Angry Birds is een must have!

Kijk meer informatie en Angry Birds downloads op de website van ontwikkelaar Rovio. Het spel is verkrijgbaar voor Android, iOs, OSX.


Commentaren zijn afgesloten.