LaserTank

Je hebt van die spellen die decennia meegaan, vaak verslaven door de eenvoud. LaserTank is zo'n spel waarbij je je tank langs obstakels naar een eindpunt moet sturen. De ruim 2030 levels gaan van kinderlijk eenvoudig tot duivels ingewikkeld.

LaserTank tank is een puzzelgame met een wat ouderwetse uitstraling. Maar vergis je niet, het spel heeft door deze eenvoud een verslavend effect. Doel van het spel is je tank door een parcours naar een vlag te sturen. Besturing gebeurt met de toetsen of met een muis.

Je grootste vijanden zijn de anti-tank elementen. Kom je in het gezichtsveld dan wordt je onherstelbaar beschadigt. Water is ook dodelijk en je moet uitkijken voor tunnels zonder een uitgang. De belangrijkste hulpmiddelen die je hebt zijn de beweegbare blokken en de spiegels. De blokken gebruik je om de anti-tanks te blokkeren of dienen als een brug in het water. Met de spiegels kun je de anti-tank elementen vernietigen.

De score kun je uploaden naar de online gemeenschap om zo de strijd aan te gaan voor een toppositie. Op de website kun je meteen nieuwe levels downloaden die door medespelers gemaakt zijn. Je kunt ook zelf een bijdrage leveren door nieuwe levels te maken met de bijgeleverde editor.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van LaserTank.


Commentaren zijn afgesloten.