CorelCAD

CorelCAD

CorelCad is een zeer krachtige oplossing voor CAD-ontwerp die uitstekend overweg kan met DWG™, maar voor een betaalbare prijs. Werk productief in een omgeving met alle in de branche gebruikelijke functies en tools.

Koop een zeer krachtige oplossing voor CAD-ontwerp die uitstekend overweg kan met DWG™, maar voor een betaalbare prijs: CorelCAD™. U kunt bestanden openen, bewerken en opslaan in de indeling .DWG en kunt dus makkelijk samenwerken. Werk onmiddellijk productief in een omgeving met alle in de branche gebruikelijke functies en tools. Breng uw ideeën nauwkeurig over met de aanpasbare 2D- en 3D-ontwerpgereedschappen. Met vernieuwende functies als VoiceNotes kunt u berichten en instructies opnemen in uw tekening, en dankzij compatibiliteit* met CorelDRAW® en Corel DESIGNER® kunt u makkelijker samenwerken. CorelCAD is bovendien zowel voor Windows® als Mac OS® ontworpen, zodat u altijd kunt beschikken over indrukwekkende kracht en prestaties op het platform van uw keuze.

Ondersteuning voor native DWG™-bestandsindeling

U kunt bestanden in DWG-indeling openen, bewerken en opslaan, zodat u makkelijk kunt samenwerken met collega's, leveranciers en partners.

Nauwkeurige 2D-illustratie

U kunt direct productief werken in een vertrouwde omgeving met alle in de branche gebruikelijke functies en gereedschappen die u mag verwachten van een krachtige CAD-oplossing.

3D-ontwerptools

Voeg 3D toe aan uw ontwerpen met tools voor het maken en bewerken van geavanceerde gevulde 3D-modellen, 3D-weergave en meer.

Compatibiliteit

U kunt probleemloos met collega's en opdrachtgevers samenwerken en bestanden delen dankzij de ondersteuning voor toonaangevende bestandsindelingen, waaronder PDF, SVG en DWF.

Lees meer informatie over CorelCAD op de website van corel, of download er een probeerversie.

Commentaren zijn afgesloten.