Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials is gratis en zo ontworpen dat het eenvoudig is te installeren en te gebruiken. Gebruik deze software om je pc te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Het biedt realtime bescherming voor pc's thuis of in kleine bedrijven.

Op het internet liggen ontelbare kwaadaardige indringers op de loer, zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen en spyware. De bekroonde Microsoft Security Essentials beschermt je tegen deze indringers zonder dat je er last van hebt.

bescherming op de achtergrond

Microsoft Security Essentials is ontworpen voor thuisgebruikers en kleine bedrijven maar is gebaseerd op dezelfde technologie die Microsoft gebruikt bij het beveiligen van grote ondernemingen. Een volledig team zet zich in om nieuwe bedreigingen op te sporen en manieren te bedenken om deze zo snel mogelijk onschadelijk te maken.

simpel downloaden, makkelijk gebruiken

Het downloaden en installeren van het Security Essentials pakket is gratis en eenvoudig. Zodra het programma is geïnstalleerd, krijg je dagelijks een update met de nieuwste wijzigingen. Zo blijft je computer up-to-date en ben je uitstekend beschermd tegen kwaadwilligen.

Een gekleurde pictogram (groen, geel of rood) in de taakbalk geeft aan of er iets is wat je aandacht vereist. Makkelijker kan niet, bij groen is er niks aan de hand. Maar als er een rode of gele bedreiging is, zal het programma je waarschuwen en aangeven wat welke stappen je moet ondernemen. Dat gaat rechtstreeks vanuit het systeemvak, je hoeft niet eerst de toepassing te openen.

stil, snel en compact

Microsoft Security Essentials draait ongemerkt op de achtergrond. Je merkt er alleen iets van als er specifieke acties moeten worden ondernomen. Ben je afwezig of heb je het druk, dan kan deze beveiliging software namens jou de standaardacties uitvoeren. Achteraf kun je in de logs nalezen welke acties zijn uitgevoerd en eventueel terug draaien.

Het programma is efficiënt en compact. Scans en updates worden gepland op momenten dat de pc niet wordt gebruikt en de software werkt zodanig dat je systeem er niets van merkt.

Meer informatie en downloaden op de website van fabrikant Microsoft.


Commentaren zijn afgesloten.