Trilian

Trillian picogram

Trillian is een programma waarmee je al je instant messengers kunt beheren. Zo onderhoud je vanuit een enkel programma je contacten op MSN, ICQ, Yahoo!, Google Talk, Twitter, Facebook en ook IRC.

Trillian is erg handige communicatie software. Zo kan je bijvoorbeeld inloggen op je hotmail account en tegelijk chatten met al je vrienden en vriendinnen. De installatie is erg simpel en Trillian neemt relatief weinig geheugen van je pc in beslag. Inloggen zal op een snellere manier gebeuren dan bij het alom bekende MSN messenger. Verder is er ook de mogelijkheid om bestanden te delen alsook een snelle verzending door de GNU-server.

Chatten via meerdere kanalen

Trilian is een multi-protocol chatprogramma, met ondersteuning voor de belangrijkste IM-netwerken. Dat betekend dat de software overweg kan met meer dan MSN alleen. Als je vrienden hebt die gebruik maken van de netwerken van bijvoorbeeld Facebook, Yahoo of ICQ, dan kun je die ook vanuit het programma benaderen.

Nette gebruikersinterface

De interface onder Windows ziet er functioneel en overzichtelijk uit en weet ons meer te bekoren dan vorige versies. In het hoofdvenster verschijnen netjes je contacten, evenals berichten en updates van je sociale netwerken. De updates van Facebook kan je wel aan de lijst met contacten koppelen, zodat ze op die manier zichtbaar worden.

Meer informatie en Trillian downloaden voor Windows, Mac, Iphone, Android of Blackberry op de website van producent Cerulean Studios.
Geen zin of ontbreek de mogelijkheid om de software te installeren? Met Trillian for web kun je overal via de browser inloggen.


Commentaren zijn afgesloten.