Evernote

evernote logo

Je komt zoveel informatie tegen op het internet, soms nutteloos en onzinnig maar vaak wil je belangrijke informatie bewaren. De software van Evernote helpt hier een handje bij. Het is een soort knipselmap voor al uw digitale knipsels.

Evernote maakt het eenvoudig om grote en kleine dingen te onthouden uit alle facetten van je leven, met behulp van je computer, telefoon en het internet. Alle ideeën die in je hoofd zitten, alles wat je ziet of meemaakt, Evernote helpt je om het te onthouden, ordenen en veilig op te slaan zodat je er overal en altijd bij kunt.

Notities ordenen, synchroniseren en delen

Voor de gemiddelde gebruiker heeft de basisversie van Evernote alles in huis. Je kunt audio, video en foto invoeren en taggen. Al die dingen kun je, samen met je favoriete webadressen, delen tussen alle apparaten waarmee je werkt. Zo creëer je je eigen Google waarin iedere willekeurige gedachte doorzoekbaar wordt. Evernote biedt een goede handleidingen voor het installeren van de software en verklaart duidelijk hoe de diverse notitie functies werken.

Gratis versie voor eenvoudig gebruik

De premium-versie van Evernote kost 60 euro per jaar en is metname bedoeld voor bedrijven. Daarvoor krijg je beveiligde toegang tot je notities met een wachtwoord, kun je notebooks offline naar je mobiele apparaten synchroniseren, heb je een uploadlimit van 1GB, kun je zoeken binnen PDF's en meer. De gratis basisversie heeft een opslagcapaciteit van 60MB poer maand.

Meer informatie en Evernote downloaden voor Windows, Mac, Linux, mobiele apparaten en als browser plug-in op de website Evernote.


Commentaren zijn afgesloten.