PDFrizator

pdf icoon

PDFrizator is een freeware tool voor het maken van PDF-presentaties met de mogelijkheid om extra effecten toe te voegen. Dit kan gedaan worden in bestaande PDF's, of door het samenvoegen van verschillende grafische elementen.

Door de mogelijkheid om meerdere bestandsformaten te converteren is PDFrizator ook een handig hulpmiddel om snel PDF-presentaties te maken. De geavanceerde en betrouwbare functies helpen je bij het maken van een mooie presentaties. Om het aantrekkelijker te maken kun je diverse overgangeffecten of een achtergrondmuziek toevoegen. Overdrijf hierbij niet want dan bereik je al snel het tegenovergestelde effect.

Je kunt verschillende grafische formaten (bijvoorbeeld. Gif, Jpg, Png, Tif, Cbr, CBZ, ...) eenvoudig importeren en samenvoegen tot een enkel PDF bestand. Ook kun je afbeeldingen vanuit je scanner importeren: PDFrizator ondersteund TWAIN bronnen. scheve pagina's kunnen automatisch recht worden gezet en je kunt pagina's verwijderen, roteren of herschikken. Tot slot laat deze pdf software zicht installeren als een portableapp.

Meer info en downloads vind je op de website van ontwikkelaar RTT software.


Commentaren zijn afgesloten.