IRISPowerscan

scanner icoon

IRISPowerscan is een krachtige, gebruikersvriendelijke toepassing die het beste uit je scanner haalt. Deze complete professionele oplossing biedt de combinatie van een krachtige scansoftware en technieken voor het automatiseren van je document workflow.

IRISPowerscan scant batches documenten, behandelt multi-stream-beelden en zorgt voor de voorverwerking van de gescande bestanden. Denk aan het rechtzetten, bijsnijden of draaien van documenten. De software sorteert en scheidt de gescande documenten met sjablonen, streepjescodes, patchcodes,OCR/ICR-zones, blanco pagina's, opmaakidentificatie, enz.

Indexering en controle

IRISPowerscan indexeert de ingelezen documenten probleemloos via barcodes, OCR/ICR-zones of door OCR "on-the-fly" te gebruiken. Met de ingebouwde functies kan de gebruiker snel en eenvoudig gescande documenten controleren.

Bewerkbare teksten maken en exporteren

De scansoftware converteert al je documenten naar bewerkbare en doorzoekbare bestanden. Hierdoor kun je teksten bewerken in je favorieten tekstverwerker. Daarnaast heb je de beschikking over talrijke uitvoerindelingen en hypercompressie. Er is een groot aantal speciale verbindingen beschikbaar voor de integratie in populaire inhouds-, document- en beeldverwerkingstoepassingen.

Kijk voor meer informatie over Powerscan en downloads op de website van producent Iris.


Commentaren zijn afgesloten.