Readiris 16

readiris logo

Met Readiris 16 verspil je geen uren aan het overtikken van teksten. Met deze tekstherkenning software hoef je alleen een document te scannen, het door Readiris laten lezen, en even later beschik je over een bewerkbare kopie van het papieren document.

Voor het inscannen en bewerken van gedrukte tekst is OCR-software (Optical Character Recognition) de aangewezen keus. De oorsprong van deze techniek, waarmee automatisch teksten door machines worden gelezen en omgezet naar spraak of bewerkbare tekst, is al bijna een eeuw oud. Met de opkomst van de huidige computer is de ontwikkeling van dergelijke pakketten in een stroomversnelling gekomen.

OCR bespaart tijd

Met Readiris bespaar je veel tijd wanneer je alle papieren documenten en PDF- of beeldbestanden converteert naar digitale bestanden die je kunt bewerken, zoeken en delen. Het is niet meer nodig om teksten handmatig over te tikken en de omgezette tekst stuur je vlot naar bekende toepassingen als Word, Excel, Acrobat, enzovoort.

doorzoeken en archiveren

Maak van al je papieren documenten doorzoekbare PDF- of XPS-bestanden. Je hebt daarbij de keuze uit vier beschikbare opties: Beeld op tekst, Tekst op beeld, Alleen tekst, Alleen beeld. Daarnaast worden bestanden perfect gecomprimeerd voor archiveren. Tot wel 400 kleiner dan het originele beeldformaat.

Converteren in 120+ talen

Readiris herkent 128 verschillende talen. Alle Amerikaanse en Europese talen worden ondersteund, inclusief Midden-Europese talen. Grieks, Turks, de Cyrillische ("Russische") en Baltische talen worden ook ondersteund.

belangrjke kenmerken

  • Converteren van scans, afbeeldingen en PDF-bestanden naar bewerkbare documenten
  • Maken, bewerken en samenvoegen van PDF-bestanden met meerdere pagina's
  • Doorzoekbare PDF-bestanden tot 10 keer comprimeren voor geoptimaliseerd achiveren en delen
  • Uw geconverteerde bestanden direct opslaan en beheren in de cloud
  • Toegang tot je digitale documenten vanaf elke computer, smartphone of tablet

Kijk voor meer informatie over Readiris op de website van producent Iris.


Commentaren zijn afgesloten.