Alien Shooter 2

games icoon

Een groep buitenaardse wezens probeert de aarde te veroveren en het is aan jou om ze te stoppen. Laat zien dat je beschikt over een flinke portie moed en doorzettingsvermogen om je planeet te beschermen.

Alien Shooter - Vengeance probeert de oude tijden te laten herleven. Waar je tegenwoordig vele functies en toetsen moet onthouden was het vroeger veel simpeler. Deze arcade achtige game doet niet moeilijk maar laat je er lekker op los schieten.

Diepgang in de gameplay van Alien Shooter moet je met een loep zoeken. Er is wel geprobeert om enkele rpg-elementen in het spel te plaatsen, waardoor je karakter na een aantal kapot geschoten wezens een level stijgt en je je vaardigheden verhoogt. Veel doet dat er verder niet toe want je hoeft eigenlijk alleen te letten op de ammunitie van het geweer dat de meeste aliens overhoop schiet. Extra ammunutie kun je eenvoudig kopen en het geld ervoor is overal te vinden.

Qua graphics stelt het spel ook zeer weinig voor met als voordeel dat je het ook op minder krachtige pc's kunt spelen. Op een maximale resolutie van 1024x768 pixels, iets waar we tegenwoorig toch wel wat meer verwachten.

Kijk voor meer informatie en een gratis demo op de website van ontwikkelaar Sigma.


Commentaren zijn afgesloten.