CorelDRAW Graphics Suite

CorelDRAW

Geef ideeën de kracht van CorelDRAW® Graphics Suite X5 en maak je boodschap echt pakkend. Of je nu ontwerpt voor internet, drukwerk of video; met CorelDRAW® maakt je je creaties voor elk medium.

Deze veelzijdige software voor grafisch ontwerp heeft alles wat je nodig hebt voor pakkende visuele communicatie in één complete en naadloze suite voor vectorillustratie, paginalay-out, fotobewerking, overtrekken, webafbeeldingen en animatie.

Van webafbeeldingen tot animaties, en van logo's, voertuigbekleding en marketingmateriaal: als je het kunt bedenken, kun je het ontwerpen met CorelDRAW Graphics Suite. En dankzij de vele leermiddelen en kant-en-klare inhoud kun je direct aan de slag. Doe meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

Gebruiksvriendelijke tools voor grafisch ontwerp

Begin rustig aan en leer razendsnel dankzij ingebouwde leergereedschappen, waardevolle studielessen op video, ontwerptips van kenners en een fraai ontworpen handboek.

Ingebouwde zoekfunctie voor inhoud

Vind snel afbeeldingen, sjablonen, lettertypen en foto’s op je computer. Plaats ze in de medialade, die wordt gesynchroniseerd tussen CorelDRAW® en Corel® PHOTO-PAINT™, voor directe toegang vanuit beide toepassingen.

Krachtige fotobewerking

Je kunt afbeeldingen bewerken, retoucheren en creatief manipuleren met automatische en handmatige tools. Corrigeer meerdere foto's in een keer met het Afbeeldingsaanpassingslab. Knip elementen van een foto uit de achtergrond los met het Uitsnedelab. Bekijk vervolgens de wijzigingen in real-time.

Uiterst waardevolle inhoud voor grafisch ontwerp

Vul al jouw grafische ontwerpen snel met ingebouwde inhoud, die bestaat uit 350 professioneel ontworpen sjablonen, 10.000 digitale afbeeldingen clipart, 1000 in hoge resolutie en 1000 OpenType®-lettertypen.

Lees meer informatie over CorelDRAW Graphics Suite op de website van Corel.


Commentaren zijn afgesloten.