PDFCreator

pdfcreator icoon

Dit programma is in staat om vanuit praktisch iedere Windows applicatie pdf-bestanden aan te maken. PDFCreator installeert zich als een printerdriver, met het verschil dat de uitvoer niet naar de printer gaat, maar naar een pdf-bestand.

Met PDFCreator zet je documenten om in het PDF-formaat. Dit universele formaat geeft voordelen, want op deze manier verliezen je bestanden niets van hun originele opmaak. Een flyer, brochure, sollicitatie, theaterkaartje of vliegticket er nog hetzelfde uit wanneer je deze op een later tijdstip uitprint. Ongeacht het besturingssysteem of gebruikte software.

Printen naar PDF

PDFCreator werkt als een virtuele pdf-printer en is direct te gebruiken vanuit het 'print-menu' in bijvoorbeeld je tekstverwerker, browser of grafische software. Al met al doet deze PDF software precies wat de naam doet vermoeden: het creƫert PDF-bestanden. Het programma werkt snel en is eenvoudig in het gebruik. Print je dus geregeld bestanden, of wissel je je deze uit via het internet, dan is het zeker de moeite waard om PDFCreator eens te proberen.

Kijk voor meer informatie en PDFCreator downloaden op de website pdfforge.org.


Commentaren zijn afgesloten.