TrakAxPC

film icoon

Ben je op zoek naar een programma om video te monteren en audio te bewerken? TrakAxPC is een pakket waarmee je je muziek en zelfgeschoten films kunt maken. Op een snelle en intuitieve manier zet je de mooiste films in elkaar.

TrakAxPC is een mooi pakket dat je in een gratis en een betaalde versie verkrijgbaar is. Met deze multimedia software kun je een leuke video montage maken met beeld en geluid. De software werkt ook erg eenvoudig met drag-drop functies waarmee je scenes en geluidsfragmenten eenvoudig op de tijdsbalk sleept en dropt. Je kunt naast de bewegende beelden ook foto's of andere afbeeldingen naar de tijdslijn slepen. Op een ander spoor zet je dan de muziek en geluiden die de beelden extra ondersteunen.

Door gewoon jouw bronmateriaal op de tijdslijn te droppen kun je eenvoudig een video samenstellen. Z Hierbij heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om speciale effecten op de beelden los te laten zoals mooie overgangen, picture in picture, etc. Diverse bestandsformaten worden ondersteund. Importeer en exporteer bijvoorbeeld als Flac Lossless Audio (.flac), WMA en WMV, natuurlijk AVI, WAV en OGG. Voor de formaten MP3, m4a, en .mp4 heb je helaas de Pro versie nodig.

Kijk voor meer informatie of downloaden (freeware of pro versie) op de website www.trakax.com.


Commentaren zijn afgesloten.