NaturalReader

audio icoon

Met NaturalReader kan je geschreven teksten die bijvoorbeeld afkomstig zijn van het internet, tekstverwerker, email of pdf, omzetten in spraak. Je kunt zelfs kiezen welke stem de teksten aan je voorleest en met welke snelheid.

Heb je even geen zin of ben je te gemakzuchtig om zelf een tekst te lezen? Of je bent op zoek naar de uitspraak van een bepaald woord? Dan komt de spraaksoftware Naturalreader goed van pas. Met deze toepassing ben je in staat om tekst om te zetten in spraak. Bovendien kan je volledig zelf kiezen welke stem jou moet voorlezen. Ook de snelheid kun je instellen zodat je alles goed kunt volgen. Het maakt niet uit waar de teksten vandaan komen van het web, word, e-mails, pdf's enzovoort.

NaturalReader beschikt over een eenvoudige interface. Daardoor zou iedereen, beginnende en gevorderde gebruikers, met dit programma moeten kunnen werken. De voorgelezen tekst kan tot slot opgeslagen worden als MP3 of WAV-geluidsbestand.

Kijk voor meer info over deze spraaksoftware en downloads voor Windows en Mac op de website van ontwikkelaar NaturalReaders.


Commentaren zijn afgesloten.