Sweet Home 3D

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D helpt je met het inrichten van je huis. Plaats muren, zet je meubels neer en bekijk het in 3D. Ideaal voor als je eens wilt kijken of je de oude spullen niet eens anders neer kunt zetten, maar ook als je net een nieuw huis hebt gekocht. Alle kan op schaal geplaatst worden.

Met het open-source programma Sweet Home 3D kun je je huis virtueel (her-)inrichten. Eerst maak je in 2D een plattegrond van de kamers in je huis. Daarna kun je deze voorzien van meubels en je kunt het resultaat in 3D bekijken. Vervolgens kun je experimenteren met kleuren, de meubels heen en weer schuiven en meer van dat soort acties. Het resultaat zie je levensecht in 3D.

Standaard krijg je 50 meubels tot je beschikking in Sweet Home 3D, maar je kunt veel meer extra meubels en andere objecten gratis downloaden. Leuker is het natuurlijk om ze zelf te maken. Hiervoor heb je gratis een speciaal ontwerpprogramma ter beschikking waarmee je meubels en andere objecten maakt. Deze gebruik je natuurlijk voor je eigen virtuele huis maar kunt ze ook delen met andere gebruikers van dit programma.

Meer informatie en downloads voor Windows, Mac of Linux op de website van Sweet Home 3D.


Commentaren zijn afgesloten.