Freemake Audio Converter

Freemake Audio Converter logo

Freemake Audio Converter is een programma waarmee je uiteenlopende audio formaten kunt omzetten naar MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG. Zo kun je de bestanden klaarmaken voor je favoriete speler.

Elk formaat heeft in Freemake Audio Converter een eigen profiel en een passende editor waarin je je persoonlijke instellingen kunt opslaan. De tool ondersteunt naast single conversion ook meervoudige batch conversies, zodat je de gewenste instellingen op meerdere bestanden tegelijk kunt toepassen.

Populaire audio formaten converteren

Deze muziek converter kan MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG en nog vele andere muziekformaten omzetten naar een andere bestandsindeling. Ook kun je met Freemake Audio Converter uit video-bestanden de audio extraheren. De software heeft ingebouwde mogelijkheden voor het converteren naar formaten die geschikt zijn voor de multimedia spelers: iPod, Zune, Coby, SanDisc Sansa, iRiver, Walkman, Archos, GoGear en meer. De populaire iPhone en iPad worden ook ondersteund.

Muziek samenvoegen

Verder kan Freemake Audio Converter van meerdere audio-bestanden een enkel bestand maken, muziek uit video's extraheren en mp3 en aac naar iTunes zenden. Een cd ripper en cd brander zijn bij het schrijven nog in voorbereiding. De software is een zeer gebruikersvriendelijk en iet er verzorgd uit. Let tijdens de installatie op voor de onnodige toolbar. Het .NET framework is ook benodigd.

Kijk voor meer informatie en downloaden op de website van fabrikant Freemake.


Commentaren zijn afgesloten.