MixMeister Fusion

muziek icoon

Maak je geheime droom waar om een beroemde DJ te zijn met de waanzinnige MixMeister Fusion software. Met het grootste gemak mix je acht van je favoriete songs tot een vette radiowaardige compositie.

Alle beginnende en ervaren dj’s zullen MixMeister Fusion een genot vinden om mee te werken vanwege zijn vele functies en gebruiksgemak. Deze geheel nieuwe professionele dj softwareapplicatie combineert de spontaniteit van live dj optredens met de exacte nauwkeurigheid van de beste studioproductie software, en het is volgende stap qua digitale dj creativiteit.

Met de geweldige bedieningsmogelijkheden kun je op elk moment twee, drie, zelfs ácht nummers in een perfecte beatmix houden, dus je kunt improviseren met effecten en muziek vorming op een miljoen manieren. Daarnaast ondersteunt het harmonisch mixen, VST effecten, intelligente looping, MIDI hardwarecontrollers en een hoop andere, nieuwe dingen.

Om het nog gemakkelijker voor je te maken heeft het een geavanceerde tijdlijn weergave zodat je jouw mix vorm ziet krijgen op het scherm. Het heeft een scala aan andere geweldige functies die fantastische audio mix mogelijkheden bieden die de menigte dansend houdt.

Meer informatie en een MixMeister Fusion probeerversie downloaden op de website van ontwikkelaar MixMeister.


Commentaren zijn afgesloten.