MixMeister Studio

luidspreker icoon

MixMeister Studio is een krachtig mix en sequence programma voor startende en gevorderde dj's. Met deze audio mix-tool kun je je creatieve mixen op een heel andere manier benaderen dan bij het traditionele mixen.

Met MixMeister Studio ben je in staat om een mix compleet aan te passen in een productie omgeving, zoals een digitaal audio workstation. Deze innovatieve benadering maakt het mogelijk om een volwaardige mix te construeren en te produceren op je beeldscherm.

Door de beat automatiseren te laten synchroniseren, kun je tot wel acht sporen tegelijk laten lopen zonder er naar om te kijken. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan het versieren van je tracks met coole features zoals intelligent looping (tot 8 volle maten), het toevoegen van extra samples in de maat en de mogelijkheid om vele effecten aan je song toe te voegen. De software neemt alle DJ acties en veranderingen op, en deze kunnen achteraf nog weer worden aangepast zodat je de perfecte mix kunt maken.

Door MixMeister Studio met een groot aantal MIDI hardware controllers te verbinden heb je veel uitbreidingsmogelijkheden. Een afgeronde mix kun je mp3 exporteren of direct op een cd branden met de geintegreerde brand software.

Meer informatie en een MixMeister Studio probeerversie downloaden op de website van ontwikkelaar MixMeister.


Commentaren zijn afgesloten.