Ezvid

ezvid icoon

Wil jij een originele video maken en delen met je vrieden? In minder dan 5 minuten maak je een geweldige video of slideshow van je foto's die je direct naar je Youtube kanaal kunt uploaden.

Ezvid is een gratis video-editor, die kan worden gebruikt om aantrekkelijke slideshows te maken van JPG, PNG, GIF en andere stilstaande beelden. Daarnaast importeert het alle gangbare video formaten zoals AVI, WMV, MOV. Een perfecte tool voor school projecten en andere computer-activiteiten waarbij je snel en eenvoudig een mooie video wilt creëren.

Delen via YouTube

Ezvid videomaker is gratis en biedt een alternatief voor dure software zoals iMovie, Final Cut Pro, en de beperkte web-based oplossingen, zoals een ware media, Xtranormal, wevideo en stupeflix. Met de meegeleverde rechtenvrije muziek uit 009 Sound System en Aalborg Soundtracks kun je probleemloos video's uploaden naar YouTube.

Ezvid is een uitstekend alternatief voor de bekende Windows Movie Maker alternatief en is vooral populair onder gamers, die Ezvid gebruiken om video's die zijn gemaakt met software zoals Fraps, HyperCam en CamStudio te bewerken en uploaden.

Kijk op www.ezvid.com voor meer informatie en downloaden.


Commentaren zijn afgesloten.