Goldwave

Met zijn vele mogelijkheden is Goldwave een van de populairste professionele digitale audio editors. Het laat je diverse audiofiles afspelen, bewerken, mixen en analyseren..

GoldWave is een audio software voor het bewerken van geluiden. GoldWave bewerkt en remixt niet alleen je liedjes, maar bevat ook een muziekspeler waarmee je vele formaten afspeelt waaronder mp3, wav en afc. Je kunt ook audio tracks van video's vastleggen in mpg, avi, mov en asf formaat. Om je track wat op te leuken kun je gebruik maken van speciale effecten zoals echo, weerkaatsing, vervormingen, geluidsreductie, faden en andere effecten.

Microfoon opname

Je kunt met GoldWave ook dicteren door gebruik te maken van de microfoon. Met een voetpedaal kun je de opname zelfs langzamer afspelen voor een lagere transscriptiesnelheid. Een andere mooie functie is de mogelijkheid om audiobestanden voor podcasts en telefoonsystemen op te nemen en te bewerken.

Digitaal restaureren

De wat mindere opnamen kun je digitaal remasteren en oude opnamen repareren door ruis te verminderen en hikken of klikken verwijderen. De software kan je bestanden van en naar vele formaten om te zetten zoals WAV, WMA, MP3, OFF, AIFF, iTunes en nog veel meer.

Meer info en GoldWave downloaden op de website van ontwikkelaar Goldwave.


Commentaren zijn afgesloten.