Microsoft Office

Microsoft Office is de ideale applicatie voor thuisgebruikers en kleine ondernemingen. Het kantoor pakket bestaat uit tekstverwerker Word, spreadsheet Excel, Powerpoint presentatie software, agenda en emailclient Outlook en tot slot OneNote.

Microsoft Office is een softwarepakket met een aantal productieve Office programma's van Microsoft. Office beschikt over de tekstverwerker Word, een populaire programma voor het aanmaken van documenten. Word bevat de beste tools voor documentopmaak en helpt jou om efficiënter documenten te organiseren en op te stellen. Je kunt ze bovendien online opslaan en ze vanuit vrijwel elke webbrowser openen, bewerken en delen. Jouw documenten blijven binnen handbereik zodat je goede ideeën altijd en overal meteen kunt vastleggen.

Financiën of data-analyse

Cashflow en andere financiële elementen kun je gemakkelijk beheren met gebruiksklare sjablonen in Excel. De verbeterde tools voor data-analyse helpen je om jouw zakelijk te organiseren en gemakkelijk trends te tonen om betere beslissingen te nemen. Je kunt onderweg documenten, rekenbladen en presentaties openen, bewerken en delen met de webversies van Word, Excel en PowerPoint. Met de gebruiksvriendelijke sjablonen in Access kun je gemakkelijk professionele databases bouwen.

Professionele presentaties

Creëer professionele rapporten en presentaties met de handige tools voor documentopmaak, teksteffecten en fotobewerking in Word en PowerPoint. Ontwikkel dynamische marketingmaterialen met een bibliotheek van vooraf geformatteerde ontwerpsjablonen in Publisher. Organiseer en beheer jouw contactinformatie overal met Outlook op elke pc of op jouw mobiele telefoon.

Gemakkelijke ribbon interface

Vind snel wat je nodig hebt en krijg snel resultaten met het intuïtieve Ribbon in alle Office-programma's. Met Outlook kun je agenda's en taken gemakkelijk coördineren zodat iedereen gesynchroniseerd blijft. Houdt jouw team op de hoogte van projectinformatie in een handig digitaal notaboek. Met OneNote kun je jouw notities, documenten en andere materialen op één plaats verzamelen en de informatie dan online beheren en delen met jouw team.

Microsoft office is beschikbaar in diverse samenstellingen. Meer informatie en downloads vindt je op de office website van Microsoft.


Commentaren zijn afgesloten.