ComicRack

ComicRack logo

Met ComicRack lees je digitale stripboeken vanaf je computer. Deze e-comics zijn in groten getale te vinden op het internet. Krijg je maar geen genoeg van deze getekende lectuur, probeer dan ComicRack eens uit.

Het lezen van strips in digitale vorm heeft aantal voordelen. Zo bepaal je of een pagina schermgroot in beeld verschijnt, of dat je twee bladzijden naast elkaar bekijkt. Verder kun je met ComicRack gemakkelijk inzoomen om elk detail in je op te nemen. Ook organiseer je eenvoudig al je stripboeken in verschillende lijsten. In zekere zin is ComicRack soort PDF-reader is. Met dat verschil dat deze lezer weliswaar meer formaten opent maar alleen afbeeldingen weergeeft en geen teksten.

Wie veel comics in digitale vorm verzamelt heeft behoefte aan een goed programma om ze in te beheren en ComicRack is zo’n programma. Met deze database doorzoek je gemakkelijk je hele verzameling in alle gangbare formaten. Ook houdt je zicht op regelmatig verschijnende eComics. Het leest makkelijk weg en vooral het inzoomen is soms erg handig. Toch blijft het leuker en fijner om gewoon het stripboek zelf ter hand te nemen.

Meer info en ComicRack downloaden op de website van de producent.


Commentaren zijn afgesloten.